Recenze: Nobody Saves the World

Nobody Saves the World

Když potřebujete zachránit svět a velký čaroděj se zrovna někam ztratil, musíte se spokojit s tím, co je zrovna po ruce… I když je to Nikdo… Ve hře Nobody Saves the World naštěstí nejde o nic, co by pár mávnutí kouzelnou hůlkou nespravilo!

RECENZI SI MŮŽETE PUSTIT NÍŽE VE VIDEU!

Tenhle mocný artefakt z vás totiž může v mžiku udělat třeba rytíře… lučištnici… zombie… koně… myš… želvičku… Pokud si právě říkáte, že tohle začíná být trošku divné, tak nezoufejte… Bude to ještě daleko divnější! Ve hře je celkem osmnáct forem včetně té základní, které na sebe může vaše postava vzít. A garantujeme vám, že za všechny je radost hrát! Každá má totiž vlastní speciální aktivní i pasivní schopnosti, které se dají nejrůzněji mixovat. Otvírání dalších kombinací ale není zdaleka jediný důvod, proč budete podoby střídat jako ponožky!

Protivníci mají dost často imunitu vůči určitému typu útoku… Některé lokace jsou přístupné pouze v té či oné formě… A každá z nich má vlastní sadu úkolů, díky kterým si odemykáte další postup příběhem… Nic z toho přitom nepůsobí jako umělé natahování herní doby! Běháte, kosíte nepřátele, sbíráte bodíky a užíváte si pořád šílenější kombinace a praštěnější humor plný popkulturních odkazů!

Nobody Saves the World je jednoduše pohodička na cca dvacet hodin, kterou si pak hned dáte ještě jednou v režimu New Game plus! Jen škoda té absence gaučového co-opu, protože ten nám tady opravdu hodně chybí… Online to zkrátka není zdaleka taková sranda… I přes tenhle drobný přešlap ale vývojáři z Drinkbox Studios opět ukazují, že jsou mistři svého řemesla! Pro fanoušky kvalitních indie her povinnost!

Podobné příspěvky